nya tag

Okej. Jag är så oinspirerad nu för tiden. Jag kan inte blogga. Jag kan inte plugga. Jag kan inte tänka. Jag brukade tycka, tänka och känna så mycket förut. Förut innan minusgraderna. Kylan är verkligen den enda förändringen jag kan se som kan ha påverkat mig på det här sättet. Eller mjaa det finns några andra saker också kanske men...äh.
I vilket fall som helst så är det dags för en förändring. Kanske skulle man ta och besöka det där gymmet igen. Det var ett tag sedan nu. Kanske skulle man ta och sola lite också. Lite svart på en kvart. Äta lite mer frukt eller nåt (jag har i alla fall börjat äta riktig mat. Har upptäckt grönkålen som är min nya grej. Räddar vilken dag som helst). Såhär kan vi inte ha det. Jag känner mig och ser ut som en zombie. Thank God for HMs brunpuder. Nu mår jag illa också, troligen mensmående, så fick gå hem från kören innan Creator of the stars of night! Inte okej!
'
Zappade förbi 16 and pregnant på Mtv förut. Vilka starka tjejer! Blir så trött på alla som utgår från att de kommer att bli dåliga mammor bara för att de är unga. Så mycket skit de får stå ut med för att de klantade sig en gång (vem har inte gjort det?) och inte klarade av att göra abort (eller inte hade ett Folkes livs som tillhandahar räddningen) . Okej att alla inte känner till stämplingsteorin. Men man behöver inte vara sociologiprofessor för att  förstå att om alla utgår från att någon kommer att bli på ett visst sätt (exempelvis dålig mamma) så är risken mycket större att personen faktiskt kommer att bli det eftersom hon kommer att internalisera den bilden av sig själv. En annan sak som är fascinerande är hur många av papporna som är ena riktiga jävla rövhål som förväntar sig att kunna fortsätta leva sitt vanliga lilla tonårsgrabbliv medan tjejen växer upp och blir mamma. Skärpning!
'
Min räddare i nöden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0