Flyttar!

Hejhej alla mina lamm
'
Ny flyttar jag till http://isaboos.blogspot.com/
Häng med!
Det blir kul!
'
Kul va?
'
Den här gamla adressen kommer finnas kvar om någon vill befinna sig i det förflutna.
'

bloggologisk kris

Jag genom går en bloggologisk identitetskris. Jag har alltid följt Schulmanfamiljen med glädje, och skrattat med dem och beundrat Alex sätt att uttrycka sig i skrift. Men jag har mer och mer börjat känna en irritation gentemot hela familjen. Det hela kulminerade i Amanda Schulmans totalt intelligensbefriade inlägg om genus, fortsatte med Calle Schulmans yttrande om att olikheter mellan könen gjorde livet värt att leva, och senare åter igen Amandas allmäna uppfattning om att hon, Alex och deras dotter kan representera hela befolkningen och att det som gäller i deras familj är allmängiltigt. Don't get me wrong, jag gillar fortfarande bloggarna, och jag gillar personerna. Det gör man om man har följt dem så länge som jag har gjort.
'
En annan bloggologisk kris gäller denna blogg. Jag dampar loss (ursäkta det otroligt icke-politiskt korrekta uttrycket), på blogg.se nu. J*kla sk*t sida!
'
Jag tror att det är dags för en make-over. Nya tider, ny blogg.
'
För övrigt har jag sökt en massa jobb idag, och således sålt min själ till mammon.
'
-försökte ta en seriös bild, men rebecca försvårade det för mig.

pluggets ansikten

'
A skriver hemtenta och jag uppsatsar. Med uppsatsar menar jag att jag stirrar på en artikel och lyssnar på Chopin. Trevlig kväll på er!

hjälp mig (gäsp)

Det är ingen normal trötthet det här. Jag är inte "lite sliten" eller lite seg. Jag är så helt galet trött att det inte går att beskriva. Ni vet när man vaknar man har somnat i soffan på kvällen framför en film, helt utmattad, och man med största möjliga ansträngning måste masa sig till sängen utan att ens orka tänka tanken på att borsta tänderna först. Ni vet den känslan? När man har grus i ögonen och man liksom fryser och marken gungar. Så är det för mig nu, nästan hela dagarna. Och så har det varit i över en vecka, med undantag för någon dag eller några timmar någon dag. Jag kan sova precis hur mycket som helst, det hjälper inte. Jag försöker hinka i mig koffein, men det är bara en tillfällig lösning om ens det. Blir förresten konstig i magen av kaffe. I söndags drack jag två redbull och somnade. Detta ger mig ont i huvudet, ont i axlarna, ögonen och magen.
'
Imorgon ska jag åter igen få besöka min kära vårdcentral för lite fler blodprover eftersom jag och läkare börjar misstänka att nånting inte riktigt står rätt till här. Har säkert vitaminbrist eller järnbrist... Jag svimmar nästan varje gång och sist blev jag inte pigg igen så jag fick ligga på britsen och bli stucken. Nu när jag dessutom är tröttheten själv så ska det bli spännande haha. Jag är inte rädd för blod och jag är inte spruträdd. Men blodprov i armvecket, när jag ser blodet åka upp i röret, då säckar jag ihop varenda gång.
'
Nej men seriöst, vad ska jag göra? Hjälp?
'
Ska inte bara klaga för jag mår bra annars liksom. Känner mig ganska tillfreds med livet. När jag inte är för trött för att känna någonting alls det vill säga. Det värsta med det här är att "jag är trött bara" alltid låter som en dålig ursäkt för diverse saker. Men det är sant. Jag är så in i helvete jävla trött!
'

-Herregud, finns dessa människor på riktigt?

Det första vi gjorde när vi klev på båten (efter att vi dumpat väskorna i hytten, som låg under bildeck...) var att leta upp det enda stället på hela båten som inte var ett tillhåll för människor som äcklade oss. Vi hittade en vinbar och beställde champagne. Det var faktiskt trevligt och lugnt och ganska fräscht. Sen fick vi vår trerätters middag som faktiskt var alldeles underbar. Skagentoast, hjortrygg och efterrättsbuffé med fantastisk creme brulee. Snajsig fördrink och snajsigt vin. Kyparen hette Lax i efternamn vilket nästan var för bra för att vara sant. So far so good och jag tänkte att så länge det är såhär så är det helt okej. Men sen var det ju tyvärr så att vår middag blev uppäten, restaurangen (och vinbaren) stängde och vi var utelämnade till det så kallade "nöjeslivet" på båten.
'
Dekadensen!
'
Folk som på fullaste allvar åker den där båten för att roa sig (vilket ju var alla utom vi och typ en barnfamilj) är ju helt tokiga i huvudet! Klientelet är den typen av personer som man driver med på TV, såna som man inte förrens nu har vetat om de faktiskt finns på riktigt. Männen har skinnjackor, hårdrockströjor, snaggat eller hästsvans, kedjor runt halsen, enorma snusprillor under läppen och jaktsinnet på högvarv. Kvinnorna är antingen mycket överviktiga med svarta leggings och hårdrockströjor även de, eller mycket smala (sådär som man blir när man lever på kaffe och gula blend). De har solat sönder sin hy, har mycket tajta klänningar, ett kilo mascara och den största koncentrationen hårspray man någonsin skådat på ett huvud. Många män och kvinnor har cowboy-hatt (som man kunde köpa i "nöjescafét" som var som hämtad ur en scen från "torsk på tallin" enligt Hanna. Enligt mig sorglig som bara ett tomt nöjescafé i forna sovjet kan bli).
'
Jag visste att fredagskvällen skulle bli lite svår. Jag visste att människor skulle vara så fulla så de inte visste vad de hette, att de skulle skrika i korridorerna och vara allmänt nasty. Jag visste att folk skulle ha börjat dricka redan klockan fyra på eftermiddagen. Jag visste att de skulle raggla på båten, men inte att de skulle raggla av den. Ty på lördag förmiddag drack de unga killarna smirnoff ice till frukosten, och grogghaggorna drack gin o tonic på burk. De strålade samman under de mest kusliga omständigheterna på karaoken på "Fun club" (eller Fuck club...) lite senare.
'
Vad vi gjorde? Vi hängde i tax-freen och provade parfymer och köpte choklad. Sen åt vi finlunch och tittade på utsikten tills vi satte oss på en bänk och väntade på att få komma därifrån.
'
(lånad av emmavestergaard.blogg.se)

RSS 2.0