Fotvärk

Jag skulle kunnat lägga upp en bild på mina fossingar men av respekt för er och ert psykiska välbefinnande låter jag bli. Jag känner mig som en elefant. Eller som en stackars gammal dam som glömt stödstrumporna inför en lång flygtur. Aj.

Jag lyckades i alla fall ta mig hem till slut. Slutade två idag och hissnade vid tanken på att man andra dagar fakiskt jobbar ända till fyra! Oh my galosch. Jag har inget spännande att bjuda på idag från jobbet. Men i bland är det ganska najs att få betalt för att valla gubbar och gummor på soliga promenader i stadsparken. Kanske har ni sett mig? Nästa gång ni ser ett litet blåbär långsamt vandra och skrika högt i örat på nån liten gumma, vinka!
Dock är det inte lika trevligt när alla gummor och gubbar vill duscha samtidigt. Eller ja, inte samtidigt som i tillsammans som tur är, utan på samma tid. Hade de velat duscha tillsammans hade det varit enklare. Kanske jag ska föreslå det? Gemensam duschning 8.30. Tidseffektivt.
Nej, det är soligt, men jag och mina fötter ska befinna oss i horisontalläge ett tag.
Återkommer senare.
FÖRRESTEN är det nån som är expert på blogg.se? Hur fasiken gör man så att man får mellanslag mellan raderna. Nu gör den lite som den vill. Som ni kan se.

Kommentarer
Postat av: Himmel unt Pannkaka!

Du har nog råkat byta editor. Det ska finnas ett alternativ där man kan skriva koder och ett där man skriver texten som man vill att den ska se ut. Minns inte exakt var man byter, men om du inte hittar till den andra så kan du skriva <br> för att få radbrytning i den där man kodar.

2010-06-22 @ 23:38:46
URL: http://himmeluntpannkaka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0