om ansträngningen, DEN ansträngningen

Feber och halsont from hell. Katten ville ut nyss. Jag satt nedpackad i tre filtar i soffan. Hela kroppen är öm och jag kan inte svälja, andas eller prata. Men katten tog ingen hänsyn. Efter att ha samlat krafter i cirka tre minuter var det bara att resa sig upp och stappla mot ytterdörren på spaghettiben och ömma fossingar (ja till och med fötterna gör ont) och böja sig ner och plocka upp katten. Ajajaj mitt huvud, min hals, min rygg. Ut i trapphuset. Ned för trapporna (aj, aj, aj...nästan svimma). Sätta ner katten. Öppna dörren och darra som ett asplöv. Tror ni han ville ut i snöslasket eller? Ansträngningen. DEN ansträngningen.
'
Genomled ett halvt seminarium idag. Fick alltså ge upp när jag insåg att jag inte hörde vad någon sa utan bara satt och skakade och fokuserade på att svälja så sällan som möjligt. Missar även jourmötet ikväll av uppenbara skäl. Fail!
Det enda jag kan äta är glass, vilket inte är så trevligt som det låter. Varje gång jag varit tvungen att svälja under dagen har jag fått slå mig själv, eller i alla fall typ trycka handen mot munnen för att tvinga mig själv. Detta även på väg hem från skolan. Förödmjukelsen i det. Ser ut som en bättre zombie också. Men det tillhör inte ovanligheterna.
'
Näe hörrni tycker ni jag är neggo idag eller? Har mått så dåligt senaste dygnet och haft så ont i halsen att det senaste jag åt som inte var glass eller halstablett var igår vid 13-tiden. Har även sovit kanske två eller tre timmar inatt.
'
Sjuk Belbo.
Har fått så fina komplimanger idag. Som:
-Du ser hängig ut
-Men hur låter du egentligen?
-Oj, vad trött och sjuk du ser ut!

Kommentarer
Postat av: Bästisen

Men humorn har du i behåll! Jag njuter av att läsa dina blogginlägg. MEN, jag tycker väldigt mycket synd om dig just nu. glass i all ära, men det där är inte okej... Krya dig! / V

2010-11-10 @ 19:42:56
URL: http://ichbinberliner.blogg.se/
Postat av: Tina

Krya på dig Bella! Kraaam :)

2010-11-10 @ 21:08:37
URL: http://tinaholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0