blir lite ledsen av flera skäl

Ja då ska väl jag säga mitt också om valet. SD i riksdagen. Ja, vad gör man. Gråter? Skriker? Flyttar?
'
Utan att avslöja för mycket politisk åsikt hos mig kan jag säga att "mitt" parti backade lite grann. Och att jag idag har känt mig väldigt utanför i skolan. Det är synd. Klart att alla ska kunna säga sin åsikt och klart att jag accepterar dem, både åsikterna och personerna som har dem. Men när alla skriker ut sina åsikter och talar om vad som är rätt och fel som om det vore allmängiltigt så krävs det ganska mycket av 159 cm flicka att säga tvärt om (att jag sedan inte är bergsäker på att jag verkligen röstat rätt eller vad jag egentligen tycker gör ju inte saken lättare). Och jag är inte den som inte säger vad jag tycker. Det är inte det att jag nödvändigtvis känner att det är läge heller. Jag behöver inte berätta för folk runt om mig vad jag tycker hela tiden. Men när alla andra tar sig friheten att säga elaka saker om min partifärg så blir jag lite...ja, ledsen ärligt talat.
'
En klasskamrat hade som status på facebook en ganska (läs väldigt) elak kommentar om folk som röstar som jag. Nämnda klasskamrat har också sagt rakt till mig att jag ser hård ut, som en person man inte vill prata med, så det säger kanske mer om honom än om mig iofs.
'
Det lustiga är att det här förföljer mig. Jag har ju berättat hur trött jag är på att förväntas tycka vissa saker. Jag lyckas visst alltid umgås med människor som tycker tvärt om. Eller som typ tycker som jag fast ändå absolut tvärt emot på några hjärtefrågor. Var finns mina likatänkande?
'
Well well, man kan ju vara glad att man inte bor i Grästorp i alla fall. Där har svenskarnas parti (f.d nationalsocialistisk front) tagit sig in i Kommunen. Där kan vi snacka mörkrädd (i dubbel bemärkelse hahaha, nejmengudförlåt....vilket icke politiskt korrekt skämt, men det går väl ihop med min hårda personlighet).
Belbo ser hård ut

Kommentarer
Postat av: tina

fina isabella, skickar en kram till dig! anar åt vilket håll du röstat och måste säga att jag förstår att det blir tufft i klassen, många starka röster/åsikter där - jag kan bara tala utifrån mig själv men jag skulle nog tycka att det vore jobbigt, precis som du skriver. kom ihåg att din röst är lika värd som någon annans! (är väl eg. allas men just sd har jag svårt att säga så om, men alla andras iaf..)

hoppas du har en mysig kväll, kraaaaam!

2010-09-20 @ 20:41:16
URL: http://tinaholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0