om det verkliga problemet

http://www.dn.se/ledare/kolumner/vad-kostar-en-man-1.1174795
Ja alltså det stämmer ju. Det är ingen annan grupp som är ett lika stort problem i samhället som gruppen män. Det är männen som slåss, förstör, kör rattfulla och kör ihjäl folk, mördar, våldtar i parker och i hemmet. Så med SD's logik borde vi alltså göra någonting åt problemet mannen. Männen står för 90% av allt våld i världen. Både mot kvinnor och mot varandra. Det är även män som är överrepresenterade i pedofilbrott och incestbrott. Männen är även överrepresenterade bland dem som röstar på SD...
'
Vi spånade lite på att ta fram ett kvinnoparti, jag, Hanna och Rebecca. Eftersom män är ett sådant stort problem i samhället så borde det alltså införas någon typ av reglering. När män fyller 18 år och ska bli medborgare på riktigt så borde de först få genomgå en obligatorisk kurs i kvinnlighet. Sedan ska de få göra ett prov där det ska framgå att de förstått våra kvinnliga normer och vår kvinnliga kultur. De ska också förstå vårt kvinnliga språk, hur vi kvinnor kommunicerar. Om de inte klarar provet får de helt enkelt inget medborgarskap. De får inga medborgerliga rättigheter. För inte nog med att männen kostar samhället så mycket i form av sjukvård och skadegörelse. De tar även våra jobb och våra pengar eftersom de får mycket mer betalt! Eller så inför vi mansskatt.
'
Ja, det låter absurt visst gör det. Men om sverigedemokraterna kan resonera så så kan jag också det. Kvinnodemokraterna!

Kommentarer
Postat av: Ida

hihi, jag är på!!

2010-09-24 @ 13:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0