om män och strumpor

Strumpor i sängen, strumpor i soffan, strumpor på toaletten. Så såg situationen ut förut när jag var sambo. Jag har funderat över det här med män och strumpor och hur det kommer sig att män alltid har så sjukt många strumpor? Gärna alla av samma färg också, fast med lite olika nyanser så man ändå måste para ihop dem rätt. Nu när mina vänner börjar flytta ihop med sina killar så har jag bara fått vatten på min kvarn och ytterligare bekräftelse för mina tankar. Citat: "Isabella, när du sa att du hittade strumpor överallt så trodde jag att du menade typ olika kläder, typ kalsonger och så också, men det är verkligen strumpor! Jag dammsög fram ett par strumpor från under soffan"
'
Ja hörrni, män och strumpor. Någon mer med samma erfarnhet? Min enda tanke är att de svettas mer om fötterna...att de måste byta oftare. Eller att de gärna glider runt med strumporna ett tag efter att de klätt av sig resten...så att de liksom inte orkar gå tillbaka till tvättkorgen utan bara drar av sig dem och sedan kryper ner i sängen. Jag antar att jag inte är den enda som även reflekterat över svårigheterna med att få en man att ta av sig strumporna ibland? De går inte heller barfota på sommaren i samma usträckning, så under de varma månaderna har vi en förklaring där. Jag har inga strumpor alls på mig mellan typ maj och augusti.
'
Har vi kvinnor också någonting vi dräller runt med? Jag placerar vattenglas och tekoppar överallt jag...ser två felplacerade glas redan nu bara jag lyfter blicken.
'

Kommentarer
Postat av: H som i Hanna

Alltså, killar och strumpor är faktiskt en grej för sig. Fast David har effektiviserat sin strumplåda och har bara svarta strumpor så att han ska kunna ta vilka två som helst och ändå ha samma färg på dem. Matte å andra sidan tog oftast av sig strumporna i soffan och la dem under soffbordet... Så strumpegenheter i största allmänhet kanske är något "manligt"?

2011-06-19 @ 17:48:02
URL: http://hsomihanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0