fina fasader

Finns det nåt värre en för perfekta fasader? Inte husfasader alltså, utan fasader som människor sätter upp. Liv som framställs som totalt felfria. Människor som verkar leva i idétypen av ett förhållande. Familjer där alla har välstrukna skjortor och inga könsorgan...Likt min vän Hanna stör jag mig rejält på niotillfem-Sandra. Hon visar upp en pudermatt, sockersöt yta av ett perfekt liv som endast består av söta outfits, middagar i rustika miljöer och sprudlande drinkkvällar i mysiga lokaler med tegelväggar, varvat med en och annan picknick och kärleksfull promenad hand i hand med prince charming. Men det är old news.
'
Mitt senaste störningsobjekt är Måns Zelmerlöv och Marie Serneholt. De är så himla perfekta och snygga och charmiga...och DÖTRISTA! Hur kul kan de ha ihop? Allvarligt? Läste ett citat av Marie: "Jag älskar att ta på mig mjukisbyxor och slänga mig i soffan och kolla på film. Som tur är gillar Måns det också" Eh? Jaha? Gud så frisläppt av er! Vilken tur att ni hittade varandra, ni galningar. Okej att alla inte måste visa upp sina sämre sidor hela tiden. Och gudarna ska veta att jag hellre ser Maries perfekta fasad än hör Anna Book "tala ut" en gång till (seriöst, gör kvinnan nånting annat än talar ut och gråter ut?), eller läser Marcus Birros enfaldiga martyrskapsavhandlingar om utanförskap, poetjävlar och näthat. Men ändå, den perfekta fasaden och colgateleendena är så fruktansvärt trååkiga.
Så. Jag stör mig. Och jag drömmer heta drömmar om att Marie talar ut om sin Ulcerös kolit, eller om hur jobbigt det är med Måns könsvårtor. Eller bara om att de också gnatar på varandra om strumporna han lämnar efter sig på badrumsgolvet.
'
'
Nu kollar vi in James Bond, Octopussy, den bästa Bondfilmen. Underbart med filmer där de onda ser onda ut! Och alltid är från Ryssland. Så mycket enklare.
'
Titta vilket sockersött liv jag lever med geléhallon i en fin glasskål! (Tack Sara, skålen är faktiskt jättefin!)

Kommentarer
Postat av: Cassandra

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-05-07 @ 23:27:23
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0