i tomteland

Ibland känns det som att jag jobbar i tomteland. Alla ska ha. Och vi ska ge. Ersättningar, arvode, klädbidrag, familjer...
'
"Jaha flickan sparkas och slåss och skär sig, placering...nehe...hon stack....ny placering....nehe....hon eldar...ny placering....jaså du vill bo där? -utreda- Ja det ser bra ut, här blir nog allt bara...åka femtio mil med flicka....nehe....nu skriker hon jävla fitta till personalen och rymmer....nehe....hon försökte hänga sig....bupakuten....utskriven....tillbaka till placering...jaha hon hotar personalen, eldar, rymmer och försöker hänga sig och knarkar....låst placering...jaså mamma är arg på att det är låst...jaså mamma skriver till tidningen...flickan är ledsen...jaha alla hatar soc....oj, hon hade asperger, adhd, bipolär och borderline...bup, hallå!?"
'
Välkommen till placeringsenheten.
Men ibland är det kul. Ofta går det bra. Ofta är barn söta. Ofta är ungdomar roliga. Men ibland känner man sig som Sisyphos. Eller jultomten.
'
Och nej exakt den här flickan finns inte. Men det är lite såhär det kan se ut. Men bara när det är som allra allra värst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0